Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım isteyen Ada tedavi için İstanbul’a götürüldü

0

2018 yılında Bitlis'te başına aldığı darbe sonucu gözü kaydığı için denge bozukluğu yaşayan Koçyiğit, ailesi tarafından tedavi edilmek üzere İstanbul ve Batman'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak ameliyata alındı.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle kızlarının bakımını sürdüremeyen 3 çocuklu Koçyiğit ailesi, Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Bitlis'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteme kararı aldı.

Baba Musa ve anne Ceylan Koçyiğit, kızlarını da yanlarına alarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla Kiler İplik Fabrikası önünde düzenlenen “Kamu ve Özel Sektör Yatırımlarının Toplu Açılış Töreni”ne gitti.

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, minik Ada'nın babasının omzunda “Göz ameliyatımı destek ol Tayyip Dede” yazılı pankart taşıdığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kızın bakımı için önce doktorunu gönderdi, ardından Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu gitti. aileye ulaşarak kızlarının sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yapılan tartışmaların ardından Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmasına karar verilen minik Ada, bugün ailesiyle birlikte tedavi için İstanbul'a gitti.

Koçyiğit ailesi, kızları Ada'nın bakımında kendilerine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

“Cumhurbaşkanımız bu konuda sessiz kalmadı”

Baba Koçyiğit, kızına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahip çıktığını söyledi.

Kızının tedavi altına alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçyiğit, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız sağ olsun pankartı gördü. Hemen doktoruyla iletişime geçti, ardından Sağlık Bakanımız yanımıza gelerek bizimle iletişime geçti. Tedavi sürecini en son 2022 yılında doktora götürdüm. “Fırsatım olmadığı için böyle bir pankart açmaya karar verdim. Cumhurbaşkanımız sessiz kalmadı ve kızıma destek verdi” dedi.

Açılış töreninin ardından kızıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına giderek ailesinin ve çocuklarının geleceği için iş talebinde bulunduğunu belirten Koçyiğit, “İnşallah kabul olur. Cumhurbaşkanımıza saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Evde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediye ettiği oyuncak bebekle sürekli oynayan Ada Koçyiğit, şunları söyledi: “Tayyip Dede mitingde açtığım pankartı gördü. Ardından tedavim için gerekli talimat ve desteği verdi. Artık biz de yapacağız. Annem ve babamla birlikte İstanbul'a gideceğim, orada göz ameliyatı olacağım ve sağlığıma kavuşacağım.” “Tayyip dedemi çok seviyorum.” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş