İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın Narin tepkisi gündem oldu! “Tek bir yanlış kelime yok”

0

Tüm ülkeyi yasa boğan Narin cinayetine ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından Narin Güran ile ilgili bir paylaşım yaptı. Kaya bu kez Pera Palace'ta düzenlenen Gece Yarısı dizisinin galasında basına Narin'i anlattı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve daha sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'la ilgili soruşturma gündemdeki yerini koruyor. 24 kişinin tutuklandığı soruşturmada gözaltına alınan tek kişi Narin'in amcası Salim Güran oldu. 8 yaşındaki Narin'in katilini merak ederken vatandaşların ve ünlülerin tepkileri çığ gibi büyüyor.

“SÖYLEYECEK ÇOK ŞEY VAR…”

Ekran görüntüsü 2024-09-09 223940

“Söylenecek çok şey var ama adım adım bu noktaya geldik.” İki çocuk annesi Hazal Kaya, Narin cinayetiyle ilgili yorum yaptı.

Hazal Kaya'nın açıklaması şöyle;

“Bu kaybettiğimiz ilk çocuk değil. Adalet ilk kez yerini bulsaydı bugün bu noktaya gelebileceğimizi düşünmüyorum. Keşke bir Narin'i daha adil cezalarla kaybetmeseydik. İnsanların susmadığı, konuşmadığı bir köy sadece.”

Kaya'nın açıklaması sosyal medyada gündem olmasına rağmen bazı kullanıcılardan “Tek kelime yanlışı yok”, “Aferin” gibi yorumlar geldi.

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ VERDİ

Ekran görüntüsü 2024-09-09 223535

Daha önce @halkekmag'in “Mezara değil okula gidiyordu” paylaşımını sosyal medya hesabında paylaşan Kaya, şunları söyledi: “Adalet istiyoruz, adalet!!! Biz perişan olmaktan, küfür etmekten yorulduk. Ne ceza varsa uygulayın. Bu katiller için gereken üzüntüden aklımızı kaybedeceğiz, yeter!!!” Diyerek tepki gösterdi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş