Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi'ye mesaj! “Ondan mutlaka hesap soracağız”

0

“Türkiye olarak Bosna Hersek'in yanında olduk ve durmaya devam edeceğiz” diyen Erdoğan, Bosna Hersek'te yaşanacak herhangi bir olumsuz gelişmenin tüm Balkanlara da yansıyacağını unutmamamız gerektiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'te 6 Ekim'de yapılacak yerel seçimlerin huzur içinde geçmesini umduğunu da ifade etti.

“11 TEMMUZ SREBRENİKA'YI ANMA GÜNÜ İLAN ETTİK”

“Görüşmemizde ikili ilişkilerin derinleştirilmesi konusunu ele aldık. Ticaret hacmimizin 1 milyar dolara ulaşacağını tahmin ediyoruz.” diyen Erdoğan, görüşmede FETÖ ile ortak mücadele konusuna odaklandığını ifade etti.

Konuşmasına Srebrenica katliamına değinen Erdoğan, şöyle devam etti: “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun mayıs ayında aldığı kararla 11 Temmuz'u Srebrenica'yı anma günü ilan ettik.”

standart sapma

“Mutlaka hesabını soracağız”

Açıklamasını Gazze'de öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'yi anarak sürdüren Erdoğan, şöyle devam etti:

“Srebrenica soykırımının failleri nasıl uluslararası mahkemelerce mahkum edildiyse, Gazze'de yaşananların da failleri 41 binden fazla insanla birlikte İsrail tarafından katledilen oğlumuz Ayşenur Ezgi Eygi'nin hesabını mutlaka verecektir. Gazzeli kardeşlerim, adalet önünde hesap verin.”Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom