Sertab Erener'den hayranlarını şok edecek açıklama! “32 yıllık kariyerimin en büyük korkusu”

0

Temmuz ayından bu yana iptal edilen konserlerin hiçbirinin kendisiyle ilgili olmadığını söyleyen Erener, sağlık endişeleri dışında herhangi bir konseri iptal etmediğini vurguladı.

HAYRANLARINA ÇOK ÜZÜCÜ BİR AÇIKLAMA

İzmir'deki konserini, organizasyon firmasının gerekli şartları yerine getirmemesi nedeniyle iptal eden Sertab Erener, hayranlarına bir açıklama yaparak üzgün olduğunu söyledi.

Erener'in açıklamasının tamamı şöyle;

“Herkese merhaba, öncelikle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. Biletleri halen satışta olan 18 Eylül İzmir konserimi, organizasyon firmasının gerekli koşulları sağlayamaması nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum. konserin yer alması için Yine aynı nedenlerle temmuz ayından beri gidiyorum, konser iptallerinin hiçbirinin benimle ilgili olmadığını da belirtmek isterim, çünkü bir konseri iptal edip sizi zor durumda bırakıyorum. 32 yıllık kariyerimin en büyük korkusu sağlık sorunlarıdır. Bu yüzden çok yakında başka konserlerde sizlerle buluşmanın heyecanıyla tüm dinleyicilerimden özür diliyorum.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş